Zoek
romige broccolicreme met sint-jacobsvruchten met
4
35 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 stengel prei
1 dikke ui
750 gr broccoli
20 gr vetstof
1.5 l gevogeltefond of bouillon
1 dl room
1 st eidooier
200 gr knolselder
12 st sint-jacobsvruchten
80 gr geklaarde boter
100 gr witte selder
0.5 dl olijfolie
Bereiding
1
snij de groenten in kleine stukken en laat de groenten wat uitzweten
2
bevochtig met de gevogeltefond en laat koken
3
voeg de broccoli toe en kruid met peper en zout
4
mix deze soep tot een gladde dikke massa en werk af met muskaatnoot, eidooier en room
5
kruid de jacobsvruchten met peper en zout en bak ze kort in hazelnootboter
6
snij nu de knolselder in blokjes van ong 1 cm , bak ze goudgeel in dezelfde boter van de jacobsvruchten
7
hak de witte selder nu zeer fijn , was, en pers de jus door een doek, vermeng deze met de olijfolie
8
lepel de broccolicreme in een bord, bestrooi met selderblokjes en plaats de jacobsvruchten bovenop
9
werk af met de selderjus1
0
snel klaar, leuk voorgerechtje en heerlijk!!!
romige broccolicreme met sint-jacobsvruchten met is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept