romige broccolicreme met sint-jacobsvruchten met

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de groenten in kleine stukken en laat de groenten wat uitzweten
  • 2 bevochtig met de gevogeltefond en laat koken
  • 3 voeg de broccoli toe en kruid met peper en zout
  • 4 mix deze soep tot een gladde dikke massa en werk af met muskaatnoot, eidooier en room
  • 5 kruid de jacobsvruchten met peper en zout en bak ze kort in hazelnootboter
  • 6 snij nu de knolselder in blokjes van ong 1 cm , bak ze goudgeel in dezelfde boter van de jacobsvruchten
  • 7 hak de witte selder nu zeer fijn , was, en pers de jus door een doek, vermeng deze met de olijfolie
  • 8 lepel de broccolicreme in een bord, bestrooi met selderblokjes en plaats de jacobsvruchten bovenop
  • 9 werk af met de selderjus1
  • 0 snel klaar, leuk voorgerechtje en heerlijk!!!

romige broccolicreme met sint-jacobsvruchten met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept