Zoek
Koolvisfilet met tomaat
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
700 gr koolvisfilet (vers of diepvries)
800 gr Romatomaten
solo vloeibaar
2 el gehakte peterselie
2 el gehakte basilicum
4 el olijfolie
4 grote teentjes knoflook
peper&zout uit de molen (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°.
2
Boter een ovenschaal in met solo vloeibaar.
3
Spoel de tomaten, snij in plakken en leg ze in de beboterde ovenschaal, kruid met pezo.
4
Roer de peterselie en de basilicum door de olijfolie en kruid met pezo.
5
Pel de knoflook en hak fijn.
6
Verdeel de kruidenolie en de knoflook over de tomaten en zet 5 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
7
Spoel de visfilets, dep droog en verdeel in stukken, kruid met pezo.
8
Leg na 5 minuten de de vis op de tomaten, bestrijk de vis met het kookvocht van de tomaten en zet nog 15 minuten in de oven.
9
Dien op met aardappelpuree en versier met enkele blaadjes basilicum.1
0
De koolvisfilet kan je vervangen door roodbaarsfilet, is wel iets duurder.
Koolvisfilet met tomaat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viswraps met ijsbergsla
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept