1 Maak de andijvie proper, blancheer in kokend gezouten water en laat uitlekken. Laat de andijvie gedurende 5 minuten stoven in hete boter en kruid met peper, zout en citroensap. Schep over in een beboterde ovenschotel. Pocheer de vismootjes halfgaar, laat uitlekken en schik op de andijvie. Snij de gepelde hardgekookte eieren middendoor en schik langs de randen van de schotel. De tomaten tot een coulis bereiden. Voeg hier het citroensap, de kruiden, peper en zout toe en pureer het geheel met de mixer. Voeg onder voortdurend roeren de olie druppelsgewijs toe tot een gebonden saus wordt bekomen. Roer de tomatenpuree door de saus en werkt af met de gehakte basilicum. Giet de tomatencoulis over in de ovenschaal. Kruiden met peper, zout en de Provençaalse kruiden. Bestrooi met geraspte kaas en laat 10 minuten gratineren in een hete oven of onder de grill. Smakelijk