Griekse garnalen met kruidencouscous

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de couscous met 1tl zout in een hittebestendige kom en schenk er 375ml kokend water over. Dek af met een theedoek en laat 5 min.staan, terwijl je de garnalen maakt.
  • 2 Verhit de olie in een diepe koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en roerbak 3 à 4 min. tot deze zacht is. Voeg de specerijen, rozijnen en paprika toe en roer 1 min. Voeg de garnalen toe en roer om ze met de specerijen te bedekken. Voeg de tomaat toe en laat 2 à 3 min. zachtjes koken tot de garnalen net gaar zijn en de saus licht is ingedikt. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Maak de couscous los met een vork en roer er 2 1/2 el koriander door. Bestrooi de garnalen met de rest van de koriander en serveer met de couscous en citroenpartjes.

Griekse garnalen met kruidencouscous is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met couscous
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met kruidencouscous
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidencouscous met tomaatjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Courgettefrieten met kruidencouscous
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept