1 Doe de couscous met 1tl zout in een hittebestendige kom en schenk er 375ml kokend water over. Dek af met een theedoek en laat 5 min.staan, terwijl je de garnalen maakt.
2 Verhit de olie in een diepe koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en roerbak 3 à 4 min. tot deze zacht is. Voeg de specerijen, rozijnen en paprika toe en roer 1 min. Voeg de garnalen toe en roer om ze met de specerijen te bedekken. Voeg de tomaat toe en laat 2 à 3 min. zachtjes koken tot de garnalen net gaar zijn en de saus licht is ingedikt. Breng op smaak met zout en peper.
3 Maak de couscous los met een vork en roer er 2 1/2 el koriander door. Bestrooi de garnalen met de rest van de koriander en serveer met de couscous en citroenpartjes.
Griekse garnalen met kruidencouscous is een recept van Solo Open Kitchen