Zoek
Vispannetje
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gr visfilet, griet, rode poon, kabeljauw...
4 wit van prei
2 uien
1 el kerriepoeder
2 dl room
200 gr geraspte emmentaler
solo, bakken en braden
solo vloeibaar
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°.
2
Spoel de prei en snij hem in fijne ringen, spoel nogmaals en laat uitlekken.
3
Boter een ovenschaal in met solo vloeibaar en leg er de preiringen in.
4
Verdeel de visfilets over de prei, kruid met pezo.
5
Pel de uien en snij in ringen, stoof ze aan in een eetlepel solo, doe er het kerriepoeder bij en roerbak tot ze zacht zijn. Roer er de room door.
6
Schep de uien over de vis en bestrooi met de geraspte emmentaler.
7
Zet de visgratin 45 minuten in de oven.
8
Dien op met aardappelpuree.
Vispannetje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mediterraan vispannetje
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJslands vispannetje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans vispannetje
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands vispannetje
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterraan vispannetje
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJslands vispannetje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans vispannetje
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands vispannetje
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept