Zoek
Gamba's met mangodressing
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 gepelde gamba's
1 limoen
1 mango
75 gr waterkers (of veldsla)
1 el verse koriander
2 teentjes look
3 el Solo
Bereiding
1
Boen de limoen schoon en schrap 1 theelepel groene schil dun af. Pers de limoen uit.
2
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in dunne plakken van de pit.
3
Pureer de helft van de mango met het limoensap, de limoenrasp en een 1/2 el koriander tot een gladde saus.
4
Verwijder de harde steeltjes uit de waterkers.
5
Verdeel de waterkers en de plakken mango over 4 bordjes.
6
Pel de tenen knoflook en haal ze door de knijper. Verwarm Solo in de koekenpan en verwarm daarin de knoflook zachtjes tot deze gaat geuren.
7
Leg de gamba's in de pan en bak ze al omscheppend 2-3 minuten tot ze mooi roze zijn.
8
Leg de gamba's op de waterkers en schep er een lepel magodressing over.
9
Garneer met de rest van de korianderblaadjes. Geef de rest van de dressing erbij.
Gamba's met mangodressing is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Waterkerssalade met kokos en kip
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse snijbonensalade met gegrilde tofu
30 min-
Bekijk recept
Salade met grote garnalen en mangodressing
30 min-
Bekijk recept
Gamba's Met Mangodressing
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Surf 'n turf van de grill
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept