Zoek
couscousslaatje met zalm
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 tas couscous
4 sneetjes zalm
1 pijpajuintje
2 tomaten
1 teentje knoflook
2 eetlepels gahakte bieslook
3 eetlepels frambozenazijn
6 eetlepels olijfolie
peper
1 geutje frambozenazijn
Bereiding
1
De couscous gaarkoken en laten afkoelen (recept volgens verpakking)
2
De sneetjes zalm op een bord leggen en bestrooien met (geutje) frambozenazijn en peper
3
Het pijpajuintje fijn snijden
4
De tomaten ontvellen, ontpitten en fijn snijden
5
Het ajuintje en de tomaten vermengen met de couscous, de geperste knoflook, de gehakte bieslook, 3 etlps frambozenazijn en de olijfolie
6
De couscous in een vorm op het bord leggen
7
Het sneetje zalm erover draperen
8
Afwerken met enkele takjes bieslook
couscousslaatje met zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept