Papillot van zalmforel met peterselie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°.
  • 2 Vul de buik van de zalmforellen met bladpeterseli, maar hou enkele takjes apart voor garnering.
  • 3 Leg de zalmforellen op een stuk aluminiumfolie.
  • 4 Vouw tot een papilote en laat 25 minuten garen in de voorverwarmde oven.
  • 5 Fruit intussen een gesnipperde sjalot in wat solo.
  • 6 Voeg de zure room toe en wat fijngesneden bieslook.
  • 7 Kook de goed gewassen/geborstelde aardappelen gaar in de schil.
  • 8 Leg ze plat en snij er een kapje van een halve centimeter dikte af.
  • 9 Hou het kapje apart.1
  • 0 Hol de aardappel wat uit en voeg het uitgehaalde kruim bij de zure room en bieslook.1
  • 1 Vul de aardappel met dit mengsel en versier met een roosje gerookte zalm. 1
  • 2 Zet het kapje recht op de aardappel.1
  • 3 Zet de aardappel de laatste 8 minuten bij de vis in de oven.1
  • 4 Garneer met enkele sprietjes bieslook en wat bladpeterselie.1
  • 5 Dien goed warm op.

Papillot van zalmforel met peterselie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept