2 Snijd de ui grof en boter een ovenschotel in. Leg de ui op de bodem van de schotel, leg daarop de tongrolletjes naast elkaar. Peper en zout ze.
3 Overgiet met droge witte wijn en voeg een kneepje citroensap toe. Gaar de tongrolletjes gedurende 10 minuten in de oven.
4 Wrijf de paddenstoelen schoon en snijd ze in schijfjes. Verhit een eetlepel Solo in een antikleefpan en bak de champignons in 5 minuten goudbruin. Houd warm.
5 Zeef het kookvocht van de zeetongen in een sauspannetje en houd de tongrolletjes warm .
6 Laat het kookvocht inkoken en voeg de room toe. Laat opnieuw tot een derde van het volume inkoken. Bind de saus lichtjes met een klontje koude Solo. Kruid naar smaak.
7 Schik de tongrolletjes op verwarmde borden. Overgiet met de saus.
8 Werk elk bord af met wat gebakken paddenstoelen en strooi er enkele gepelde garnaaltjes over. Werk af met een takje kervel.