Zeetong à l'Ostendaise

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • 2 Snijd de ui grof en boter een ovenschotel in. Leg de ui op de bodem van de schotel, leg daarop de tongrolletjes naast elkaar. Peper en zout ze.
  • 3 Overgiet met droge witte wijn en voeg een kneepje citroensap toe. Gaar de tongrolletjes gedurende 10 minuten in de oven.
  • 4 Wrijf de paddenstoelen schoon en snijd ze in schijfjes. Verhit een eetlepel Solo in een antikleefpan en bak de champignons in 5 minuten goudbruin. Houd warm.
  • 5 Zeef het kookvocht van de zeetongen in een sauspannetje en houd de tongrolletjes warm .
  • 6 Laat het kookvocht inkoken en voeg de room toe. Laat opnieuw tot een derde van het volume inkoken. Bind de saus lichtjes met een klontje koude Solo. Kruid naar smaak.
  • 7 Schik de tongrolletjes op verwarmde borden. Overgiet met de saus.
  • 8 Werk elk bord af met wat gebakken paddenstoelen en strooi er enkele gepelde garnaaltjes over. Werk af met een takje kervel.

Zeetong à l'Ostendaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fishka Ostendaise
0 min
Bekijk recept

Zeetong met kurkuma en slaatje van tomaten, peterselie, koriander en nootjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florida Zeetong
0 min
Bekijk recept
Duo van zeetong en nieroogkreeftjes met groententa
0 min
Bekijk recept
Gegrilde Zeetong Met Gestoofte Groenten En Saffraan Risotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept