Zoek
Zalmcarpaccio met honing-citroenvinigraitte
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr rauwe zalm
2 eetl. honing
1 eetl. mosterd
2 eetl. frambozenazijn
8 eetl. olijfolie
2 eetl. limoensap
kervel
dille
Bereiding
1
Snij de zalm in fijne schijfjes en schik ze op een bord.
2
Meng honing met mosterd,azijn,limoensap en olijfolie en smeer dit over de zalm.
3
Strooi er kervel en dille over.
Zalmcarpaccio met honing-citroenvinigraitte is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bart van Olphens zalmcarpaccio
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmcarpaccio met gember
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmcarpaccio met groene appel
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept