Zoek
garnalensalade
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gram garnalen
1 vleestomaat
2 eieren
2 bosuitjes
5 eetlepels coctailsaus
1 theelepel dille
versgemalen peper en zout
1 struikje witlof
Bereiding
1
Eieren in 10 minuten hard koken.
2
Af laten koelen in koud water, pellen en fijnhakken.
3
Bosuitjes wassen en in ringetjes snijden.
4
Tomaat wassen en in blokjes snijden.
5
Schep alles door elkaar.
6
Meng de garnalen, de cocktailsaus en de dille erdoor.
7
Salade op smaak afmaken met zout en peper.
8
Leg blaadjes witlof in "bloemvorm" op een bord en schep de garnalensalade in de blaadjes.
garnalensalade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat-garnalensalade
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Garnalensalade met Thaise rijst
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat-garnalensalade
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Garnalensalade met Thaise rijst
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept