salade van asperges met lauw warme coquilles

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Asperges schillen, van de schillen een bouillon trekken 15 min. Bouillon passeren op de geschilde asperges en gaar koken met zout, suiker en citroen. Coquille’s peperen en zouten kort bakken in de roomboter (bloemen kan maar hoeft niet).
  • 2 Oesterzwam in reepjes snijden en in de zelfde boter bakken. Coquille’s halveren en lauw warm houden.
  • 3 De creme fraiche met de martini en 100 cc aspergevocht aan de kook brengen en even laten inkoken, licht afbinden met maizena en afsmaken met cayenepeper en zout. IJsbergsla aan fijne reepjes snijden en op het bord leggen.
  • 4 Asperges ernaast leggen. Coquille’s half op de sla en half op de asperges leggen, saus erover heen draperen.

salade van asperges met lauw warme coquilles is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Coquilles met serranoham
Bekijk recept
Oosterse soep met coquille in 'n weckpotje
35 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde coquilles
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept