Kabeljauw met dijonaisesaus

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de eierdooiers met water en wittewijnazijn en klop ze op een licht vuurtje tot ze warm en schuimig zijn.Smelt de vetstof en werk het schuim ermee op tot een mousseline (traag).Voeg dan voorzichtig de mosterd toe. Bak of stoom de vis gaar.Stoof de spinazie in een beetje vetstofen kruid naar smaak.Serveer de vis op een bedje van spinazie met de dijonaisesausLekker met aardappelpuree.Smakelijk!

Kabeljauw met dijonaisesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brochette met dijonaisesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepaneerd hammetje met Dijonaisesaus
0 min
Bekijk recept
Mousselinesaus
10 min
Bekijk recept
Fond feuillet met zalm, spek en Dijonaise saus
0 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept