2 Citroen uitpersen, olijven en tomaten (het binnenste wordt niet gebruikt) in kleine stukjes snijden.
3 CRACKERS: meng meel , eiwit, helft van sesamzaad, boter en een snufje zout. (Als je grote eieren hebt kan het zijn dat je meel en sesam moet aanpassen) Warm de oven voor 180°C hete lucht.
4 Bekleed een vochtige bakplaat met bakpapier en schep hier 12 bergjes deeg op, uitstrijken met de achterkant van een lepel en bestrooien met de rest van het sesamzaad.
5 Schuif de plaat in de oven en bak 7 à 10 minuten.
6 Pluk de vis uit elkaar, meng met de groene kruiden naar keuze en de mayonaise, op smaak maken met peper en zout.
7 Pureer de avocado met het sap van de citroen (misschien niet al het sap gebruiken, even proeven). Op smaak maken met peper en zout.
8 Verdeel de helft van de avocadopuree over 6 glazen, hierop de vismassa, de olijven, de rest van de avocadopuree, eindig met de tomaatblokjes. Garneer met een achtergehouden kruidentakje.
9 Koel serveren , geef de sesamcrackers erbij.1
0 opm: je kunt ook zalm of garnalen gebruiken (dan zou ik de olijven weglaten denk ik)
Avocado-vis cocktail met sesamcrackers is een recept van Solo Open Kitchen