Sopi di Piska(Vissoep)

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Vis in kleine platte stukken snijden, wat zout en peper (niet te veel, kan altijd op smaak gemaakt worden) en de sap van 1 limoen door doormengen.- Vis daarna 10 minuten laten “rusten”.- Na 10 minuten olie in de soeppan opwarmen: uien, knoflook en paprika even aanbakken.- Daarna vis toevoegen en vis aan twee kanten meebakken.- Selderij, tomaat, nootmuskaat en komijnzaden toevoegen en onder regelmatig roeren even doorbakken totdat de tomaat begint te vloeien.- Hierna 1 liter water, de aardappelen en vermicelli toevoegen, aan de kook brengen en gelijk daarna vuur temperen en op een laag vuurtje ongeveer 20 minuten koken.- Op smaak brengen met zout en peper.

Sopi di Piska(Vissoep) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Rode bonensoep van de Antillen /Sòpi di Bonchi kòrá
2 uur-
Bekijk recept
Sopi Di Yuwana
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Rode Bonen Soep Met Dumplings (Sopi Di Bonchi Kora)
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sopi Di Galinia
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept