Jeroen Meus (l'uzine) - Coquille met sjalot

4
70 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de sjalotten in fijne julienne en stoof ze in de boter tot ze glazig zijn. Blus af met port en suiker en voeg tijm toe. Laat op een zacht vuurtje inkoken tot de port volledig opgenomen is en er een mooie vaste confituur overblijft.
  • 2 Stoof voor de nage ui, selder en look aan. Bevochtig met visfumet en laat op een zacht vuurtje trekken. Voeg de brie toe en laat smelten. Mix het geheel en passeer door een fijne zeef. Laat nog even inkoken en kruid af met peper en zout.
  • 3 Bak de coquilles in een beetje olijfolie en boter en mooi goudgeel langs beide kanten.
  • 4 De coquille mag binnenin nog een beetje glazig zijn.Als je ze te lang bakt worden ze snel taai.

Jeroen Meus (l'uzine) - Coquille met sjalot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept