Zoek
sardine rilette
6
10 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 blikje sardines
1 hard gekookt ei
1 teentje look
1 eetlepel provencaalse kruiden
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel citroensap
zout
peper
Bereiding
1
pel de hardgekookte eieren en maak heel fijn in een kom samen met de sardines.
2
pers de look en meng met de provencaalse kruiden door het ei sardine mengsel.
3
breng op smaak met peper en zout en roer met olie en citroensap tot een smeuige
4
massa. zet tot het gebruik in de koelkast.
sardine rilette is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
rilette van gerookte paling
15 min
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aspergepuree met
60 min
Bekijk recept
Tomatensoep met sardine-crostini's
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sardine-tomatenquiche met ui
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde ansjovis met wasabi-mayonaise en dille
Snack
Bekijk recept
Tomaat-sardine-ovenschotel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept