Zoek
Duo van tartaar: heilbot & zalm
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 limoenen 200 gr zalm en 200 gr heilbot
2 st uien en 4 teentjes look
2 tomaten , 1 komkommer en 1 appel
1 beetje balsamicoazijn en wat peterselie
Bereiding
1
Was de groenten grondig en snijd in ze in blokjes.
2
Snipper de uien en de look en meng ze. Kruid met peper en zout.
3
Snijd de heilbot en de zalm zeer fijn en houd ze gescheiden van elkaar. Kruid met peper en zout.
4
Pers de per portie 1 limoen uit. Voeg de ui en look toe en meng goed.
5
Dresseer op twee verschillende bordjes en werk af met peterselie.
6
Dresseer ook de groentjes en werk het geheel af met balsamico-siroop.
Duo van tartaar: heilbot & zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept