Zoek
moules de provence
2
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 kilo mosselen
1/2 venkel
4 takjes dille
1 dikke ui
2 centiliter pastis
50 gram boter
20 centiliter room
peper naar smaak
1/2 kopje water
Bereiding
1
maak de mosselen schoon. pel de ui en hak fijn snij de de venkel brunoise, hak de dille grof.
2
smelt de boter in de pan op middelhoog vuur en smoor de ui en venkel zachtjes.
3
voeg 2 eetlepels water en de pastis toe.
4
dek de pan af en zet het vuur hoog.
5
zodra het water heet is de mosselen toevoegen met de groenten. kook ze ongeveer 4 minuten tot de mosselen open zijn.
6
voeg dan de room, dille en peper toe, laat nog 1 minuut zonder deksel garen en schud ze om.
7
serveer ze met het vocht erover.
moules de provence is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Taart met abrikozen en rozemarijn
35 min
Bekijk recept
Gemakkelijke geitenkaasrolletjes
20 min-
Bekijk recept
Lasagne presto
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Anguille De Provence
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Veloute De Moules Au Curry
20-30 min -
Bekijk recept
Moules Provencales - Provencaalse Mosselen
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moules Farcices
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Moules Provencales
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept