Zoek
garnalen met feta in tomatensaus
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram tijgerganalen
1 grote ui
4 tomaten
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes look
200 gram feta
1/2 theelepel suiker
zwarte peper, zout en oregano naar smaak
2 eetlepels verse platte selder (gehakte)
Bereiding
1
verwarm de grill van de oven voor op 200 graden.
2
pel en snipper de ui en look.
3
verhit in een pan de olie en fruit de gehakte ui zachtjes goudgeel.
4
ontvel de tomaten snijd ze in stukken en verwijder de zaadjes.
5
voeg de look en suiker bij de uien en laat ongeveer 5 minuten sudderen.
6
breng op smaak mer peper, zout en oregano.
7
voeg de schoongemaakte garnalen toe en laat ze enkele minuten omscheppend meestoven.
8
schep de garnalen met de saus in een ovenvaste schaal en bestrooi met de verkruimelde feta.
9
zet de schaal enkele minuten onder de hete grill tot de kaas is gesmolten.1
0
serveer de garnalen bestrooid met peterselie.
garnalen met feta in tomatensaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept