rillettes van sardinen met kaviaar van aubergine

4
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij het stokbrook in dunne schijven leg ze op een bakplaat en laat roosteren onder de gril, spoel de aubergines en leg ze in een schaal samen met de laurierblaadjes, de look, de tym, het zout en peper en de olijfolie, laat ze vervolgens 11/2 uur konfijten in de oven voorverwarmd op 160°, als de auberginen klaar zijn worden ze ongepeld gemixt met de st Moret en de sardinen tot een glad mengsel serveer in kleine party lepeltjes met sneetjes brood

rillettes van sardinen met kaviaar van aubergine is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Rillettes van gerookte forel met rode biet, lente-ui en groene appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rillettes aux deux saumons van Foppe van Mil
1u20 min Snack
Bekijk recept
Kropsla met tonijndressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept