Roodbaars in een oosterse papillot

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de vis in 2 gelijke delen. Hak de gember, chili en de look fijn. Snij de wortel in een brunoise. Snij de kerstomaatjes in kwartjes.
  • 2 Meng de gember, chili en look. Maak een papillot en maak een bedje van de gember, chili en look. Leg de roodbaars filet hier boven op en kruid deze stevig met de zwarte peper. Leg hier boven op de helft van de wortel en de kwartjes kerstomaat. Doe een scheut witte wijn in de papillot en sluit deze af. Zet de papillot 20 minuutjes in een voorverwarmde oven van 200 C°
  • 3 Heerlijk met aardappelpuree met mierikswortel!!

Roodbaars in een oosterse papillot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept