Zoek
garnalen met mango-safariesaus
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gram garnalen
1 mango
1 eetlepel limoensap
0.5 deciliter slagroom
1.5 deciliter yoghurt
2 eetlepels safari
1 mespunt kerrypoeder
4 schijfjes citroen
peper en zout naar smaak
Bereiding
1
De garnalen in een zeef onder de koude kraan afspoelen en uit laten lekken.
2
De mango schillen en het vruchtvlees rondom de pit in plakken snijden.
3
De mangoplakken in blokjes snijden en met limoensap besprenkelen.
4
Voor het sausje de slagroom half stijf slaan.
5
De yoghurt los roeren met Safari en de slagroom erdoor spatelen.
6
Het sausje op smaak brengen met kerriepoeder, peper en zout.
7
De mango en garnalen mengen en over 4 cocktailglazen verdelen.
8
Het sausje erop scheppen en de glazen met schijfjes limoen garneren.
garnalen met mango-safariesaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept