Zoek
gemarineerde zalm
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gram zalmfilet (verse)
50 gram zeezout (grof)
1 theelepel venkelzaad
1/2 theelepel dillezaad
1 eetlepel poedersuiker
versgemalen peper naar smaak
Bereiding
1
Alle ingrediënten behalve de zalm mengen.
2
De zalm met het mengsel bestrooien.
3
12 uur laten marineren in de koelkast.
4
ongeveer 5 minuten afspoelen in koud stromend water.
5
Drogen en in gelijke stukken snijden
6
serveer op een slabedje.
gemarineerde zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept