Zoek
Gratin van pangasius en tomaten
2
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 tomaten
1 bokaal kappertjes
1 el gedroogde basilicum
2 pangasiusfilets
3 el witte wijn
2 bolletjes mozarella
1 pak verse spinazie
nootmuskaat
peper, zout
boter
Bereiding
1
Stoof de spinazie aan in boter met beetje nootmuskaat en peper.
2
Schik in een ovenschotel de tomaten in schijfjes en bestrooi ze met de uitgelekte kappertjes en de basilicum. Leg de visfilets erop.
3
Overgiet met de wijn, doe er zout en peper op. Verdeel de spinazie over de vis. Leg er de mozarella in schijfjes op.
4
Laat ongeveer 25 min goudbruin bakken in een hete oven(180c°)
5
Smakelijk!
6
Lekker met rijst
Gratin van pangasius en tomaten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept