red snapper met crème van bloemkool

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -kook de bloemkool graar in watermet een beetje room en kipbouillon
  • 2 -giet de bloemkool af,bewaar het kookvocht!
  • 3 -doe de bloemkool in een blender of keukenrobot en draai fijn tot een zalfje zonder brokjes,voeg ook wat kookvocht toe en kruid af naar wens met peper,zout en nootmuskaat
  • 4 -verwarm de kreeftenbisque met een scheutje water en voeg per 1/2l bisque 200ml room toe. doe dit alles in een siphon (spuitfles onder druk) en doe er 3 gaspatronen op (houd bij het vullen met gas de fles altijd ondersteboven) goed schudden en evt warm houden au bain marie (of een kookpot met warm water)
  • 5 bak de vis kort aan in solo bakken en braden,gaar verder in de oven.
  • 6 dresseer alles op een warm bord naar eigen creatie en werk af met een plukje jonge waterkers.

red snapper met crème van bloemkool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept