Zoek
Cannelloni van gerookte zalm
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 struikjes Witloof
1 Granny Smith
2 Lente-uitjes
1 Wortel
2 eetlepels Sesamolie
1 eetlepel Rodewijnazijn
2 eetlepels Yoghurt
2 eetlepels Zure room
1 theelepel Mosterd
2 eetlepels Fijngehakte bieslook
8 plakjes Gerookte zalm
Peper en zout
Bereiding
1
Snijd lange reepjes van witloof, appel, wortel en lente-uitjes.
2
Meng er de sesamolie en de azijn door.
3
Breng op smaak met peper en zout.
4
Meng dan de zure room met de yoghurt, de mosterd en de bieslook.
5
Maak cannelloni van zalm, gevuld met witloof, appel en lente-uitjes.
6
Druppel de yoghurtdressing over de rolletjes.
Cannelloni van gerookte zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met wintergroenten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept