visschelp

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een groentenbouillon van beetje prei, selder, ui en wortel en visbouillonblokje in water.
  • 2 De vis pocheren.
  • 3 Ondertussen de champignons aanstoven in een beetje boter.
  • 4 Maak een roux van boter met de gezeefde bouillon , voeg de champignons erbij.
  • 5 Verdeel de vis in de schelpen , ook de garnalen .
  • 6 Overgieten met de saus en afwerken met de gruyere.
  • 7 Opwarmen, 15 min in een voorverwarmde oven van 180 graden.

visschelp is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

mini visschelp
20 min
Bekijk recept
gegratineerde visschelp
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Retro-menu/Gegratineerde Visschelp
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde visschelp
Bekijk recept

mini visschelp
20 min
Bekijk recept
gegratineerde visschelp
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Retro-menu/Gegratineerde Visschelp
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde visschelp
Bekijk recept