Zoek
visschelp
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr kabeljauw
120 gr garnalen
prei, selder, wortel , ui in groentenbouillon
1 1 bakje champignons
100 gr gruyere
Bereiding
1
Maak een groentenbouillon van beetje prei, selder, ui en wortel en visbouillonblokje in water.
2
De vis pocheren.
3
Ondertussen de champignons aanstoven in een beetje boter.
4
Maak een roux van boter met de gezeefde bouillon , voeg de champignons erbij.
5
Verdeel de vis in de schelpen , ook de garnalen .
6
Overgieten met de saus en afwerken met de gruyere.
7
Opwarmen, 15 min in een voorverwarmde oven van 180 graden.
visschelp is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
mini visschelp
20 min
Bekijk recept
gegratineerde visschelp
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Retro-menu/Gegratineerde Visschelp
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde visschelp
Bekijk recept
mini visschelp
20 min
Bekijk recept
gegratineerde visschelp
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Retro-menu/Gegratineerde Visschelp
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde visschelp
Bekijk recept