St.Jacobsschelpen op een bedje van

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prei in rondjes snijden en aanstoven in solo, visfond toevoegen en ongeveer 8 min koken.
  • 2 Door een zeef gieten en vocht bewaren, prei mengen met de zalmsnippers en 1 lepel room.
  • 3 Champignons in schijfjes stoven, fijngesnipperd witloof stoven.
  • 4 Kookvocht van de prei inkoken met de rest van de room, mosterd toevoegen + gestoofd witloof.
  • 5 kruiden met peper en zout. Solo vloeibaar verhitten en de st.Jacobsvruchten aan twee zijden vlug bruinbakken. Prei, champignons in het midden van verwarmde borden leggen, de vis erop leggen, dresseer de witloofsaus er rond.

St.Jacobsschelpen op een bedje van is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept