Zoek
Zeeduivel
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kleine zeeduivelstaarten
200 g couscous
1 bussel jonge wortelen met loof
300 g boerenwortelen
20 cl gevogeltebouillon
80 g chorizo
1 el tomatenpuree
2 el Solo Vloeibaar
geraspte schil van 1/2 citroen
peper van de molen
zeezout
Bereiding
1
Schil de jonge wortelen en snijd het loof bij tot 1,5 cm.
2
Schil de boerenwortelen en snijd deze in kleine stukken, kook ze gaar in licht gezouten water.
3
Pureer de boerenwortelen en giet de wortelcoulis in een maatbeker, vul aan met gevogeltebouillon tot 50 cl.
4
Kook de jonge wortelen beetgaar in kokend gezouten water.
5
Doe de couscous in een grote schaal en voeg er de tomatenpuree aan toe.
6
Breng de wortelcoulis aan de kook en voeg die bij de couscous, dek de schaal af met plasticfolie en laat de couscous 5 tot 10 minuten opzwellen.
7
Bestuif de zeeduivelstaarten lichtjes met bloem en bak ze goudbruin langs beide zijden in een weinig Solo.
8
Voeg de chorizo en citroenrasp toe aan de couscous en roer de couscous goed los, breng hem op smaak met peper en zout.
9
Verdeel de couscous over de borden, schik er de zeeduivel en de jonge loofworteltjes op en serveer.
Zeeduivel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Visblokjes met kerrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept