2 Druk de versheidfolie tegen de wand van de kopjes en laat wat over de rand hangen. Bekleed de kopjes met de plakjes zalm en laat ook de zalm ook over de rand hangen. `
3 Hou 2 eetlepels krab opzij (voor de garnering) en meng de rest van de krab met de fijngesneden dille en de cocktailsaus. Breng op smaak met zout en peper.
4 Meng de blokjes avocado met het citroensap. En meng dit onder het krabmengsel.
5 Verdeel nu de krab-avocadosalade over de kopjes en vouw de overhangende zalm toe. Doe hetzelfde met de overhangende versheidfolie.
6 Bewaar de pakketjes tot gebruik in de koelkast.
7 Om op te dienen, vouw je de folie open en zet je de kopjes omgekeerd op de borden. Verwijder de kopjes met de folie.
8 Garneer de zalmpakketjes nog met een schepje van de opzij gezette krab en een takje dille. Schep er eventueel nog wat cocktailsaus omheen.?