2 Bak de roodbaarsfilets aan beide kanten zo’n 4 minuten in een pan met 2 à 3 eetlepels Solo Light Vloeibaar.
3 Doe de tomaatjes op een bakplaat. Besprenkel ze met wat grof zout en olijfolie. Laat ze in de oven, gedurende 4 uur drogen.
4 Snijd van de ciabatta zeer dunne sneden en bak die in een pan met een eetlepel Solo Vloeibaar, peper en zout, opdat ze mooi glazig en krokant worden.
5 Pel en snipper een sjalot en stoof die in een pan met een eetlepel Solo, voeg de jonge spinazie toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Prik het teentje look op een vork en gebruik dit om de spinazie (die je hooguit 2 minuten laat bakken) om te roeren.
6 Leg de spinazie (zonder het teentje look) op de ciabatta en daarbovenop de gebakken roodbaarsfilets. Decoreer ten slotte met de halfgedroogde trostomaatjes.
Jonge spinazie met roodbaarsfilet is een recept van Solo Open Kitchen