Zoek
Gevulde perzik met krab
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
5
sterren op basis van
1
stem(men)
Ingrediënten
1 zakje krab of sumi krab (luchtdicht verpakt)
1/2 krop sla (ijsberg)
1 kl blik ananas
1 groot blik perzikken
2 eetlep mayonaise
2 eetl light room of youchurt
1 eetl citroensap
1 eetl gehakte peterselie of gesneden bieslook
Bereiding
1
versnij de gekuiste sla in fijne reepjes en schik op bord
2
leg er een schijf uitgelekte ananas op
3
daarboven een perzik met bolle kant op opening ananas
4
de krab in kom vermengen met mayo, room of youchurt, citroensap
5
en gehakte peterselie of bieslook
6
de perzikken vullen
7
bovenop een sprietje bieslook of toefje peterselie
8
lekker fris en kan op voorhand klaargemaakt en net voor opdienen gevuld
9
lekker met stukje stokbrood
Gevulde perzik met krab is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept