1 Smelt één lepel boter in een pan en schik er de opgerolde filets in, giet de wijn erbij en het verbrokkelde bouillonblokje, breng tegen de kook aan , dek de pan af en laat 15 min garen. Haal de rolletjes uit de pan en hou warm. Breng het kookvocht aan de kook en voeg de room en saffraan toe, bind met maizena expres. Schil de komkommer en snij in blokjes, pel en ontpit de tomaat en snij in blokjes, snipper de sjalot en stoof aan in wat boter, voeg de komkommer toe en de tomatenblokjes, laat 3 à 4 minuten stoven, werk af met gesnipperde peterselie. Leg 2 rolletjes op elk opgewarmd bord, leg het kreeftenvlees rond de tong, giet er een spiegel saus rond, leg de groentjes langs de rand van het bord.
Tongrolletjes met saffraansausje is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Staartvis met saffraansausje en zoetzure appeltjes