Zeeduivel in parmaham

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besprenkel de vis met het citroensap,en laat 10 min marineren.Roer de dressing van de azijn ,mosterd,pezo en notenolie.Spoel de sla en zwier droog.Dep de visfilets droog,en omwikkel ze met de parmahesp.Bind de rolletjes toe met keukentouw.Verhit olie in de pan en bak er de visrolladesin ,10à12 min.op een middelhoog vuur,de rolletjes mogen niet te bruin worden .Meng de dressing door de veldslaen verdeel over de borden .Verwijder het keukentouw van de rolletjes ,snij ze in plakken van ong.3 cm dik en dresseer ze op de borden .Kruid met wat gemalen peper en dien op .

Zeeduivel in parmaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept