Glaasje met tonijn en rode biet

12
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper het sjalotje, mix met de kaas, tonijn en corianderblaadjes.
  • 2 Snij de rode biet in kleine blokjes, meng met balsamico, olie peper en zout en corianderpoeder.
  • 3 Schep de vismous in glaasjes, lepel er een beetje rode biet op en zet minstens één uur koud

Glaasje met tonijn en rode biet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min Nagerecht
Bekijk recept