Zoek
Glaasje met tonijn en rode biet
12
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 blik tonijn in eigen nat
1/2 vlootje Philadelpia kaas
1 rode biet
1 sjalotje
1/2 bosje coriander
corianderpoeder
balsamicoazijn
peper en zout
olie naar keuze
Bereiding
1
Snipper het sjalotje, mix met de kaas, tonijn en corianderblaadjes.
2
Snij de rode biet in kleine blokjes, meng met balsamico, olie peper en zout en corianderpoeder.
3
Schep de vismous in glaasjes, lepel er een beetje rode biet op en zet minstens één uur koud
Glaasje met tonijn en rode biet is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Borsjtsj
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min
Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min
Nagerecht
Bekijk recept