Scampi met ham

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi, maak een inkeping op de rug en verwijder het darmkanaal.
  • 2 Snij de plakjes ham en de blaadjes salie in de lengte doormidden.
  • 3 Kruid de scampi met een weinig oregano en pezo.
  • 4 Leg op iedere scampi een half blaadje salie en wikkel iedere scampi in een half plakje ham.
  • 5 Prik telkens 1 scampi op een kleine platte prikker (voorkomt ronddraaien en loskomen van de ham) en bak ze in een weinig olijfolie.
  • 6 Leg ze op een warm sierbord en serveer meteen, liefst met een glaasje bubbels.

Scampi met ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept