Lauwwarme zeevruchtensalade

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de vis in blokjes van 1 1/2 bij 1 1/2cm.Rasp de schil van de citroen en pers de
  • 2 citroen uit. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en pers de knoflook er boven uit.
  • 3 Bak de knoflook zachtjes en zorg ervoor dat hij niet bruin wordt, voeg de vis en citroensap
  • 4 en stoof zachtjes gaar. Schep de garnalen en de mosselen bij de vis en verwarm deze
  • 5 eventjes mee. Draai het vuur uit, hak de basilicum fijn, roer in een kom de mayonaise met de basilicum, citroenrasp en vermout tot een dressing, op smaak brengen met peper en zout.
  • 6 Leg in ieder glazen coupe of een mooi bord een blaadje sla, schep hier de lauwwarme
  • 7 vissalade op en schenk de dressing erover. Garneer met een blaadje basilicum en serveer brood erbij.SMAKELIJK

Lauwwarme zeevruchtensalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla's met zeevruchtensalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtensalade met sesamdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtensalade met citroen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met zeevruchtensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept