Gepocheerde kabeljauw met puree van lente-uitjes

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pocheer de kabeljauw in de visbouillon. Kook de aardappelen en verwerk ze tot puree. Voeg er net voor het serveren de lente-uitjes aan toePel de tomaten en verwijder de pitjes en snij ze in blokjes. Kruid ze met peper en zout en voeg er de verse kruiden aan toeMeng alles door elkaar en werk af met olijfolie en een scheutje witte wijnazijnSmakelijk!

Gepocheerde kabeljauw met puree van lente-uitjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept