Paling in 't groen

3
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kuis en spoel de paling, snijd in stukken van 5 à l cm. Laat hem gedurende 10-15 min koken in visbouillon (stukje uitnemen en kijken of vis van graat komt dan is hij klaar). Maak de groenten schoon, spoel en hak ze. Maak een roux met visbouillon en bloem. Voeg er de groenten bij; breng op smaak met peper en zout en citroensap. Laat een paar minuten koken. Meng saus met paling en dien op met brood of fritten. Kan koud of warm worden gegeten naar keuze.Smakelijk!

Paling in 't groen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommersandwich met paling
15 min
Bekijk recept
Zalm-palingsurprise
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept