Rollade van krokante kabeljauw

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in grote stukken. Kook de aardappelen samen met de kabeljauw in de melk. Voeg ook de look en het takje tijm toe en laat het geheel gedurende 20 minuten koken onder een deksel.
  • 2 Giet af met behulp van een zeef.
  • 3 Meng nu de aardappelen met de vis onder elkaar in een pan.
  • 4 Voeg 2 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels Solo toe, kruid met peper en zout en meng alles goed onder elkaar.
  • 5 Pel de pompelmoezen, maak alle partjes los en ontvel ze. Stoof de pompelmoespartjes met wat zout, peper, de suiker en azijn zo’n 4 minuten totdat je een chutney krijgt.
  • 6 Beleg de vellen brickdeeg met het aardappelmengsel, rol ze vervolgens op en bak ze kort aan in een hete pan met wat Solo.
  • 7 Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een hete pan, haal de pan van het vuur en voeg
  • 8 de basilicumkruiden toe. Dek de pan af met versheidfolie en laat 10 minuten trekken.
  • 9 Dresseer de rollades op de borden en schep er een lepel chutney bij. Schep er wat van de basilicumolie over.

Rollade van krokante kabeljauw is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept