Zoek
Indiase viscurry met erwten
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gr basmatirijst
2 el olie
1 ui
2 el Indiase currypasta
400 ml kokosmelk
400 gr pangasiusfilet
225 gr doperwten
2 naanbroden
Bereiding
1
Kook de rijst.
2
Snipper de ui.
3
Snij de pangasiusfilet in blokjes.
4
Verhit in een wok de olie en fruit de ui.
5
Voeg de currypasta toe en bak 1 minuut mee.
6
Schenk de kokosmelk erbij en breng aan de kook.
7
Draai het vuur laag en voeg de pangasiusfilet en de doperwten toe.
8
Verwarm de curry 8 à 10 minuten zachtjes.
9
Rooster intussen het naanbrood, snij in repen.1
0
Schep de rijst met de viscurry in 4 kommen en serveer met de naan.
Indiase viscurry met erwten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in yoghurt met mangochutney
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept