Zoek
Kabeljauwhaasje met eiersaus en garnalen
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kabeljauwhaasjes
gepelde grijze garnalen
4 sjalotjes, grof gesneden
1 citroen, enkel het sap
3 eierdooiers
200 ml room
solo, bakken en braden
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 80° à 100°.
2
Bak de vis samen met de sjalot in wat hete solo, kruid met pezo.
3
Schep de vis en de sjalot in een ovenschaal en hou warm in de oven, oven zeker niet warmer dan 100°.
4
Verwijder overtollig vet uit de pan.
5
Meng de eierdooiers met het citroensap en de room, giet in de pan en roer er de aanbaksel mee los.
6
Laat de saus al roerend even indikken, maar absoluut niet koken, kruid af met pezo.
7
Doe naar eigen smaak wat gepelde grijze garnalen bij de saus, laat even opwarmen.
8
Leg de vis en sjalot op warme borden, nappeer met de saus en bestrooi het geheel met grijze garnalen.
9
Dien op met aardappelpuree of mousseline.
Kabeljauwhaasje met eiersaus en garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept