Zoek
Kabeljauw met salie in bladerdeeg
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 plakjes bladerdeeg
1 teentje look
1 ei
4 kabeljauwhaasjes (100 gr) of andere vaste witvis
8 blaadjes salie
peper & zout
Bereiding
1
Laat het bladerdeeg ontdooien.
2
Verwarm de oven voor op 200 Gr.C.
3
Pel de knoflook en snijd hem in dunne plakjes
4
Bestrooi de vis met zout en peper.
5
Leg op 4 plakjes bladerdeeg een blaadjes salie en de helft van de knoflook.
6
Leg hier de vis op.
7
Leg op de vis de rest van de knoflook en een blaadje salie.
8
Dek de vis al met de andere bladerdeegplakjes.
9
Druk goed de lucht uit de pakketjes en druk de randen met een vork op elkaar.1
0
Klop een ei los en bestrijk de pakketjes ermee.1
1
Bak de vispakketjes 15 minuten in de voorverwarmde oven.1
2
Verlaag de temperatuur naar 175 Gr.C. en bak de pakketjes nog eens 5 minuten.1
3
Snijd de vispakketjes schuin door en serveer deze met bv Warme sjalotten compote
Kabeljauw met salie in bladerdeeg is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept