Kabeljauw met salie in bladerdeeg

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het bladerdeeg ontdooien.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 Gr.C.
  • 3 Pel de knoflook en snijd hem in dunne plakjes
  • 4 Bestrooi de vis met zout en peper.
  • 5 Leg op 4 plakjes bladerdeeg een blaadjes salie en de helft van de knoflook.
  • 6 Leg hier de vis op.
  • 7 Leg op de vis de rest van de knoflook en een blaadje salie.
  • 8 Dek de vis al met de andere bladerdeegplakjes.
  • 9 Druk goed de lucht uit de pakketjes en druk de randen met een vork op elkaar.1
  • 0 Klop een ei los en bestrijk de pakketjes ermee.1
  • 1 Bak de vispakketjes 15 minuten in de voorverwarmde oven.1
  • 2 Verlaag de temperatuur naar 175 Gr.C. en bak de pakketjes nog eens 5 minuten.1
  • 3 Snijd de vispakketjes schuin door en serveer deze met bv Warme sjalotten compote

Kabeljauw met salie in bladerdeeg is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept