Krokante zeeduivel met limoen en komkommersalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers de limoenen. Laat het limoensap met het tomatenconcentraat en de honing gedurende 2 minuten inkoken. Voeg de room toe en laat de saus nog eens 2 minuten verder inkoken.
  • 2 Snij de zeeduivel in vieren, kruid met peper en zout en beleg de brickvellen ermee. Vouw de vellen dicht in een vorm naar wens (zakje, driehoek, …).
  • 3 Bak de pakketjes zo’n10 minuten in Solo op een laag vuur.
  • 4 Snij de komkommer in blokjes, kruid met peper en zout en de azijn.
  • 5 Dresseer de krokante zeeduivel in het midden van het bord, met de komkommersalade er rond.

Krokante zeeduivel met limoen en komkommersalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept