Zoek
tartaar van tonijn en gerookte zalm
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g tonijnsteak
100 g gerookte zalm
100 g grijze garnalen
4 schalotjes
1/2 rode paprika
25 g pijnboompitten
25 g bieslook
50 g parmesan
1 parmesanstik
50 g rucola
1 dl olijfolie
Bereiding
1
rooster de pijnboompitten in een scheutje olijfolie
2
hak tonijnsteak, gerookte zalm, schalotjes, rode paprika, bieslook, geroosterde pijnboompitten en rucola in kleine stukjes;
3
kruid met peper en zout
4
voeg gemalen parmesankaas toe, en overgiet met olijfolie;
5
meng het geheel onder mekaar;
6
Schik in kleine schaaltjes en laat koelen gedurende een uurtje in de koelkast;
7
Versier met enkele blaadjes rucola en schilfers parmensan.
tartaar van tonijn en gerookte zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept