Zoek
Koolvisfilet met tomaat en kruiden
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 gr Roma-tomaten
solo vloeibaar
700 gr koolvisfilet
2 el versgehakte peterselie
2 el versgehakte basilicum
4 teentjes knoflook
4 el olijfolie
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°.
2
Boter een ovenschaal in met solo vloeibaar.
3
Spoel de tomaten en snij ze in plakken.
4
Leg de plakjes tomaat in de ovenschaal en kruid met pezo.
5
Roer de peterselie en de basilicum door de olijfolie en kruid met pezo.
6
Pel de knoflook en hak heel fijn.
7
Verdeel de kruidenolie en de knoflook over de tomaten en zet de schaal in de warme oven gedurende 5 minuten.
8
Spoel de visfilets, dep droog en verdeel in stukken, kruiden met pezo.
9
Leg dus na 5 minuten de stukken vis op de tomaten, bestrijk de vis met het kookvocht van de tomaten en zet nog 15 minuten in de oven.1
0
Leg voorzichtig de tomaten op warme borden, leg daar bovenop de vis, nappeer met wat kookvocht en dien op met aardappelpuree.1
1
Versier met een takje basilicum.
Koolvisfilet met tomaat en kruiden is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viswraps met ijsbergsla
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept