Risotto met tonijn, groen asperges en limoen

2
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie in een pan met een dikke bodem en fruit hierin het uitje. Voeg de rijst en een snuf zout toe. Goed roeren. Afblussen met de wijn. De wijn laten verdampen en ondertussen blijven roeren. Op een matig vuur de bouillon met een soeplepel geleidelijk toevoegen. Als de rijst de bouillon heeft opgenomen de volgende lepel toevoegen De rijst is na ca. 20 minuten gaar.
  • 2 Haal de pan van het vuur, voeg de tonijn, limoen en creme fraiche toe. De tonijn gaart door de warmte van de risotto. De asperges schillen en 2 cm van de onderkant eraf snijden. Even kort grillen en met zout en olijfolie bestrooien en onder de risotto vermengen.

Risotto met tonijn, groen asperges en limoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept