Zoek
Risotto met gerookte zalm
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g risottorijst
1 l visbouillon
200 g gerookte zalm in reepjes
1 sjalotje gesnipperd
200 g ricotta
50 g pijnbommpitjes, geroosterd
600 g spinazie
olijfolie
Bereiding
1
Fruit het uitje zachtjes uit in wat olijfolie in een kookpan met dikke bodem.
2
Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels een glimmend laagje hebben.
3
Voeg een deel van de bouillon toe en blijf roeren.
4
Slink intussen in een andere pan de gewassen spinazie.
5
Als de rijst droog begint te worden, steeds een nieuw deel van de
6
bouillon toevoegen,
7
net voordat de rijst gaar is (na ca. 20 minuten) de spinazie, de reepjes
8
zalm en de ricotta erdoor roeren,
9
nog even laten doorwarmen zodat de kaas de rijst romig maakt. Op het einde de geroosterde pijnbommpitjes toevoegen.1
0
Smakelijk!
Risotto met gerookte zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept