Zeebaars met auberginekaviaar en salsa van tomaat

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aubergines in vier (in de lengte-richting), maak een insnijding en besprenkel de kwartjes met olijfolie, knoflook, tijm en laurier. Gaar de aubergines 30 min in de oven op 135c°. Haal het vruchtvlees van de aubergines en hak het fijn. Ontvel de tomaten, snijd ze in vier, verwijder de pitjes en snijd ze in blokjes. Snipper het sjalotje en snijd de basilicum fijn. Voeg dit aan de tomaten toe. Breng de tomaten verder op smaak met wat olijfolie, peper en zout. Bak de zeebaars krokant in een beetje olijfolie. Serveer met rucola, schilfers van parmezaanse kaas en wilde rijst.

Zeebaars met auberginekaviaar en salsa van tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept